Szolgáltatások

1. Az Euro Job & Business tanácsadó iroda szolgáltatásai

- Cégbejegyzés
A kereskedelmi társaságokat kötelező módon a Kereskedelmi Cégjegyzékbe kell bejegyezni, ezáltal a bejegyzés a társaság jogi létezésének veszi kezdetét. A Kereskedelmi Cégjegyzék működését főként az 1990. évi 31-es törvény szabályozza, melyet további jogszabályok egészítenek ki a cégjegyzési eljárások szabályozását, egyszerűsítését tekintve.
Legelterjedtebb kereskedelmi társasági forma a KFT.
Amennyiben kereskedelmi társaság bejegyzésén gondolkodik érdemes előbb pontosítani adótanácsadónkkal, hisz irodánk érdeke, hogy olyan vállalkozási formát ajánljunk Önnek, amely hosszú távon is megfelel tevékenységét és forgalmát illetően.

- Egyéni - és családi vállalkozások bejegyzése
Az Egyéni - és családi vállalkozások több szempontból is eltérnek a kereskedelmi társaságok jogi jellegétől.
A gyakorolt tevékenységi körhöz viszont szükséges a tapasztalat vagy végzettség igazolása.

- Egyéni- és családi vállalkozások módosítása
A kereskedelmi Cégjegyzékbe nem csak a vállalkozás megalapítását kell jegyezni, hanem a társaságban bekövetkezett bármilyen módosítást ( személyes adatváltozás, tevékenységi kör módosulás, székhely módosítás, munkapont bejegyzés stb.).

- Cégmódosítás
A kereskedelmi Cégjegyzékbe nem csak a társaság megalapítását kell jegyezni, hanem a társaságban bekövetkezett bármilyen módosítást (társult tagok kilépése - belépése, társasági tőke emelése - csökkentése, székhely módosítása, munkapont nyitása, ügyvezetőcsere, stb.).

- Munkapont bejegyzése
Amennyiben a vállalkozó székhelyén kívüli is, egyéb helységben is kívánja folytatni tevékenységét, szükséges egy munkapont bejegyzése.
Amennyiben székhelyen kívül, piacon vagy a szolgáltatás kedvezményezettjénél kíván dolgozni, szükséges ennek engedélyeztetése is.

- Cég adás - vétel
Egy cégből való kilépést nem csupán a cég felszámolása teszi lehetővé, hanem a cég tulajdonjogának átadása is.

- Cégtevékenységek felfüggesztése
Az 1990. évi 31-es, a kereskedelmi társaságokról szóló törvény 237. cikkelyének 2. pontja értelmében egy kereskedelmi társaság maximum három évre függesztheti fel tevékenységét. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a társultak bármikor dönthetnek a tevékenység újraindításáról ezen három éves időintervallumon belül.

- Cégtevékenységek engedélyeztetése

- Cégkivonatok kiváltása

- Egyesületek, sportklubok bejegyzése, módosítása

- Társadalombiztosítás lebonyolításához szükséges ügyintézés

- Pályázatírás és projekt menedzsment civil szervezetek részére a MŰHELY Egyesület partnerségében

- Szaktanácsadás